Kairos Türkiye - Ücretsiz Application icon

Kairos Türkiye - Ücretsiz 2.0.1

5.7 MB / 10+ Downloads / Rating 4.3 - 21 reviews


See previous versions

Kairos Türkiye - Ücretsiz, developed and published by AndroAmid Apps Ekibi, has released its latest version, 2.0.1, on 2023-01-25. This app falls under the Business category on the Google Play Store and has achieved over 1000 installs. It currently holds an overall rating of 4.3, based on 21 reviews.

Kairos Türkiye - Ücretsiz APK available on this page is compatible with all Android devices that meet the required specifications (Android 3.0+). It can also be installed on PC and Mac using an Android emulator such as Bluestacks, LDPlayer, and others.

Read More

App Screenshot

App Screenshot

App Details

Package name: com.androamidapp.kairosturkeyfree

Updated: 2 years ago

Developer Name: AndroAmid Apps Ekibi

Category: Business

App Permissions: Show more

Installation Instructions

This article outlines two straightforward methods for installing Kairos Türkiye - Ücretsiz on PC Windows and Mac.

Using BlueStacks

  1. Download the APK/XAPK file from this page.
  2. Install BlueStacks by visiting http://bluestacks.com.
  3. Open the APK/XAPK file by double-clicking it. This action will launch BlueStacks and begin the application's installation. If the APK file does not automatically open with BlueStacks, right-click on it and select 'Open with...', then navigate to BlueStacks. Alternatively, you can drag-and-drop the APK file onto the BlueStacks home screen.
  4. Wait a few seconds for the installation to complete. Once done, the installed app will appear on the BlueStacks home screen. Click its icon to start using the application.

Using LDPlayer

  1. Download and install LDPlayer from https://www.ldplayer.net.
  2. Drag the APK/XAPK file directly into LDPlayer.

If you have any questions, please don't hesitate to contact us.

App Rating

4.3
Total 21 reviews

Previous Versions

Kairos Türkiye - Ücretsiz 2.0.1
2023-01-25 / 5.7 MB / Android 3.0+

About this app

KAİROS NEDİR?


Kairos Planet, Bilgi Teknoloji Şirketidir ve İsviçreli Büyük Şirketler Topluluğu tarafından kurulmuştur.


KAİROS HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR


1) Şirket neden bizden para ödüyor?
►Çünkü şirket bize güvenerek anlaşma imzalıyor ve bizim bilgisayarımızı açık tutacağımızdan emin olmak istiyor. Zaten bilgisayarımızı açık tutarak kazandığımız paranın % 40 ı teminat bedeli , % 60’ı da kira bedelidir. Teminat bedelini 365 ile çarparsak yatırdığımız paranın geldiğini göreceğiz. Kairos Şirketi’nin parayı almasının 2. bir nedeni de; bu işe sermayesiz girilecek olsa dünyada 130 bin kişi değil; 130 milyon kişi bu işi yapardı ve şirketin ödeyeceği kira bedeli düşer, aldığımız para bizi tatmin etmezdi.

2) Bu şirket Türkiye’de neden vergi ödemiyor?
►Türkiye’de Ofisi olmayan, yer işgal etmeyen şirketlerden Türkiye Cumhuriyeti vergi almayacaktır. Bu yasalarda var. (Örnek: Google, Facebook, Youtube, Twitter v.b.)

3) Bizden neden gelir vergisi almıyor?
►Gelir vergisi kanunun 23.maddesinin 14.bendinde Türkiye’deki iş merkezi bulunmayan şirketlerden döviz olarak kazanılan paranın gelir vergisinden istisna edileceği hüküm altına alınmıştır, Yani biz bu vergiden muafız.

4) Şirket neden bize para ödemek yerine kendi bünyesinde bu işi yapmıyor ve daha ucuza mal etmiyor?
►Şirket bizlerin bilgisayarlarını kullanarak, bina, bilgisayar, elektrik, internet, personel, vergi, ssk, stopaj vs. masraflarını sıfıra indirmiş. Ve kendi bünyesinde yapsa çok ciddi bir güvenlik zafiyeti oluşurdu. Bir hacker binanın güvenlik sistemini aştığı anda bilgileri hackleyebilirdi ama böyle olunca bilgilerin hacklenmesi için dünya üzerindeki internete bağlı 20 milyar bilgisayarı aynı anda dondurup bunlardan hangi 130 bini Kairos ile çalışıyor onu bulup içindeki bilgileri alıp hangi kod anahtarı hangi datanın onu bulup şifreyi çözmesi gerekirdi ve bunu saniyeler içinde yapmalı,
Çünkü şifreler saniye bazlı değişiyor böylelikle kırılması imkansız bir veri güvenlik ağı kurmuş. Örneğin; Google günde 1 milyon siber saldırı alıyor ama bizim Google'a giremediğimiz hiç olmuyor. Neden? Çünkü dünyanın her yerinde sunucuları var. Google'ın milyar dolarlar harcayarak kurduğu sistemi Kairos çok daha ucuza sistemi kurmuş.

5) Bilgisayarımda ya suç unsuru bir şey saklarsa benim sorumluluğum olur mu ve Birde benim kişisel bilgilerime ulaşırsa ne yaparım?
►Şirket sözleşmesinde "Kairos’un kullandığı alandan Kairos sorumludur" diye belirtmiş ve sözleşmede kişisel mahremiyete saygı göstereceğine dair de madde var.

6) Neden bizden kimlik istiyor?
►İstemezse sıkıntı olur zaten. Şirket gerçek kişilerle çalıştığını kanıtlamak için kimlik istiyor. İngiltere de şirketi denetlemeye geldiklerinde "Ben gerçek kişilerle çalışıyorum" diyebilmek için bizden kimlik istiyor.

7) Neden 14 günlük karantina oluyor?
►İşe giren kişilerin 14 gün cayma hakları var ve ticaret yasalarına göre 14 günlük karantinayı koymak zorundadır.

8) Şirket, çalıştığı şirketleri neden açıklamıyor?
►Bu bir veri güvenlik şirketi ve çalıştığı şirketler isimlerinin açıklanması istemiyor.

9) Peki, Nissanı, Dunlop’u, Dagrsol’u neden açıkladılar o zaman?
►Le Mans' yarışlarında Nissan motorun sponsoru Nissan ve Dunlop’u buradan biliyoruz. Dagrsol’u da Dagrsol’un kurucusu, Kairosun eski kurucularından oradan biliyoruz.

10) Şirket yasal mı, güvenilir mi?
►Şirket, İngiltere Londra merkezli bir şirket ve Companies House bizim ticaret odası gibi orada kaydı vardır. Vergi oranı %4 olduğu için resmi açılışını orada tercih etmişler.

11) Şirketin finansman gücü nedir?
►Şirket ilk yılında 170 milyon $ ciro yapmış ve bunun 20 milyon $’ı şirketin net karı olmuş 'Le Mans' yarışlarında sponsor olması da kazancının bir ispatıdır.

12) Bu işten mağdur olan kimse var mı?
►Kairos Dünyadaki 130.000 üyeden tek bir mağduru olmayan bir şirkettir.




Destek Hattı: 0538 477 0364
Ön Kayıt Linki: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#6a5342
Instagram sayfamız: https://www.instagram.com/kairossturkiye



#AndroAmid Apps Ekibi

App Permissions

Allows applications to access information about networks.
Allows an app to access approximate location.
Allows an app to access precise location.
Allows access to the list of accounts in the Accounts Service.
Allows applications to open network sockets.
Allows applications to access information about Wi-Fi networks.
Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.
Allows access to the vibrator.
Allows an application to write to external storage.
Allows read only access to phone state, including the phone number of the device, current cellular network information, the status of any ongoing calls, and a list of any PhoneAccounts registered on the device.