பாரதியார் கவிதைகள் Bharathiar Application icon

பாரதியார் கவிதைகள் Bharathiar 1.0

2.8 MB / 100K+ Downloads / Rating 4.6 - 588 reviews


See previous versions

பாரதியார் கவிதைகள் Bharathiar, developed and published by Natarajan Raman, has released its latest version, 1.0, on 2016-12-12. This app falls under the Books & Reference category on the Google Play Store and has achieved over 100000 installs. It currently holds an overall rating of 4.6, based on 588 reviews.

பாரதியார் கவிதைகள் Bharathiar APK available on this page is compatible with all Android devices that meet the required specifications (Android 4.0+). It can also be installed on PC and Mac using an Android emulator such as Bluestacks, LDPlayer, and others.

Read More

App Screenshot

App Screenshot

App Details

Package name: com.natarajan.bharathiarkavithaigal

Updated: 8 years ago

Developer Name: Natarajan Raman

Category: Books & Reference

New features: Show more

App Permissions: Show more

Installation Instructions

This article outlines two straightforward methods for installing பாரதியார் கவிதைகள் Bharathiar on PC Windows and Mac.

Using BlueStacks

  1. Download the APK/XAPK file from this page.
  2. Install BlueStacks by visiting http://bluestacks.com.
  3. Open the APK/XAPK file by double-clicking it. This action will launch BlueStacks and begin the application's installation. If the APK file does not automatically open with BlueStacks, right-click on it and select 'Open with...', then navigate to BlueStacks. Alternatively, you can drag-and-drop the APK file onto the BlueStacks home screen.
  4. Wait a few seconds for the installation to complete. Once done, the installed app will appear on the BlueStacks home screen. Click its icon to start using the application.

Using LDPlayer

  1. Download and install LDPlayer from https://www.ldplayer.net.
  2. Drag the APK/XAPK file directly into LDPlayer.

If you have any questions, please don't hesitate to contact us.

App Rating

4.6
Total 588 reviews

Reviews

5 ★, on 2020-02-16
Great app. Thanks for creating but please check the transliteration and translation. In most of the poem it's missing either one of them. I'm telling you this Just for everyone sake.

5 ★, on 2018-10-05
I like this app very much

5 ★, on 2020-01-13
I like this

4 ★, on 2019-10-19
I like the Book is

5 ★, on 2017-04-13
Thank you for this app it's really useful yeah and it's good to see the Bharathiar kavithaigal in Tamil version it's a nice app please add more Bharathiar kavithaigal

3 ★, on 2018-08-31
எழுத்துப்பிழைகள் உள்ளன என்பதை ஒத்துக்கொள்கிறேன்;ஆனால் சிலர் கூறுவது போல், அது வண்ணப்பறவை அல்ல. வன்னப்பறவை என்பதே சரி. வன்னம் என்றால் அழகான என்று பொருள். வன்னமயில் என்றால் அழகான மயில்என்றுபொருள். கலர் கலரான மயில் என்று அல்ல

Previous Versions

பாரதியார் கவிதைகள் Bharathiar 1.0
2016-12-12 / 2.8 MB / Android 4.0+

About this app

பாரதியார் கவிதைகள் - This app is dedicated the great poet Mahakavi Bharathiar. The best of poets who will ever continue to inspire millions. This app is small attempt to digitize 50 of his poems. You can read, enjoy and share the same with your friends.

சுப்ரமணிய பாரதியார் ஒரு தமிழ் கவிஞர். இந்திய சுதந்திர போராட்ட காலத்தில் கனல் தெறிக்கும் விடுதலைப்போர் கவிதைகள் வாயிலாக மக்களின் மனதில் விடுதலை உணர்வை ஊட்டியவர். இவர் ஒரு கவிஞர் மட்டுமல்லாமல் ஒரு எழுத்தாளர், பத்திரிக்கையாசிரியர், சமூக சீர்திருத்தவாதி மற்றும் தன்னுடைய பாட்டுகளின் மூலமாக சிந்தனைகளை மக்களிடம் தட்டியெழுப்பியவர். தம் தாய்மொழியாம் தமிழ்மொழி மீது அளவுகடந்த பற்றுக்கொண்ட இவர், “யாமறிந்த மொழிகளிலே தமிழ்மொழிபோல் இனிதாவதெங்கும் காணோம்” என்று போற்றி பாடியுள்ளார். விடுதலைப் போராட்ட காலத்தில், இவருடைய தேசிய உணர்வுள்ள பல்வேறு கவிதைகள் மக்களை ஒருங்கிணைத்த காரணத்தினால் “தேசிய கவியாக” போற்றப்பட்ட மாபெரும் புரட்சி வீரன்.

பிறப்பு: டிசம்பர் 11, 1882

பிறப்பிடம்: எட்டயபுரம், தமிழ்நாடு (இந்தியா)

பணி: கவிஞர், எழுத்தாளர், விடுதலை வீரர்

இறப்பு: செப்டம்பர் 11, 1921

நாட்டுரிமை: இந்தியா

பிறப்பு

சுப்ரமணிய பாரதியார் அவர்கள், சின்னசாமி ஐயருக்கும், இலட்சுமி அம்மாளுக்கும் மகனாக 1882 ஆம் ஆண்டு தமிழ்நாட்டின் திருநெல்வேலி மாவட்டத்திலுள்ள எட்டயபுரத்தில் பிறந்தார். அவருக்கு பெற்றோர் இட்ட பெயர் சுப்பிரமணியன். அவருடைய 5 வயதில் அவருடைய தாயார் காலமானார். இவர் இளம் வயதிலேயே தமிழில் புலமைப்பெற்றுத் திகழ்ந்தார்.

List of songs:

1. பாப்பா பாட்டு/Papa Pattu
2. அச்சமில்லை/Achamillai
3. மனதில் உறுதி வேண்டும்/Manathil Uruthi Vendum
4. காலனுக்கு உரைத்தல்/Kaalanukku Uraththal
5. சங்கு/Sangu
6. பரசிவ வெள்ளம்/Parasiva Vellam
7. நான் /Naan
8. பக்தி்/Bhakthi
9. வண்டிக்காரன் பாட்டு/Vandikkaaran Paattu
10. அன்பு செய்தல்/Anbu Seithal
11. மனத்திற்குக் கட்டளை/Manaththirkuk Kattalai
12. பகைவனுக்கருள்வாய்/Pagaivanukkarulvaai
13. கற்பனையூர்/Karpaniyur
14. ஜய பேரிகை/Iya Perigai
15. ஆத்ம ஜயம்/Aathma Iyam
16. மாயையைப் பழித்தல்/Maayaiyaip Pazhiththal
17. அறிவே தெய்வம்/Arive Dheivam
18. பொய்யோ?மெய்யோ?/Poiyyo Meiyyo
19. அம்மாக்கண்ணு பாட்டு/Ammakkannu Paattu
20. கடமை அறிவோம்/Kadamai Arivom
21. சென்றது மீளாது/Sentrathu Meelaathu
22. மனப் பெண்/Manap Pen
23. தெளிவு/Thelivu
24. விடுதலை வேண்டும்/Viduthalai Vendum
25. சிட்டுக் குருவியைப் போலே/Cittuk Kuruviyaip Pole
26. புதுமைப் பெண்/Pudhumaip Pen
27. பெண்மை/Penmai
28. சித்தாந்தச் சாமி கோயில்/Siththanthach Saami Koyil
29. கடவுள் வாழ்த்து-பராசக்தி துதி/Kadavul Vaazhthu Paraasakthi Thuthi
30. மரணத்தை வெல்லும் வழி/Maranathai Vellum Vazhi
31. அசுரர்களின் பெயர்/Asurargalin Peyar
32. சினத்தின் கேடு/Sinathin Kedu
33. தேம்பாமை/Thembaamai
34. பொறுமையின் பெருமை/Porumaiyin Perumai
35. கடவுள் எங்கே இருக்கிறார்?/Kadavul Yenge Irukkiraar
36. குருக்கள் ஸ்துதி(குள்ளச்சாமி புகழ்)/Kurukkal Sthuthi Kullachami Pugazh
37. குருதரிசனம்/Kurutharisanam
38. உபதேசம்/Ubathesam
39. காணி நிலம் வேண்டும்/Kaani Nilam Vendum
40. நல்லதோர் வீணை/Nallathor Veenai
41. சுட்டும் விழிச் சுடர் தான்/Suttum Vizhich Chudar Thaan
42. காக்கை சிறகினிலே/Kaakkai Siraginile
43. சின்னஞ் சிறு கிளியே/Cinnanj Ciru Kiliye
44. நின்னையே ரதி என்று/Ninnaye Radhi Yendru
45. ஆசை முகம் மறந்து போச்சே/Aasai Mugam Maranthu Poache
46. வருவாய்,வருவாய்-கண்ணா/Varuvaai Varuvaai Kanna
47. எத்தனை கோடி இன்பம்/Yethanai Kodi Inbam
48. வீணையடி நீ யெனக்கு/Veenaiyadi Nee Yenaku
49. தீராத விளையாட்டுப் பிள்ளை/Theeraatha Vilaiyattup Pillai
50. முரசு/Murasu

New features

Updated icons and Text for a few songs

App Permissions

Allows applications to open network sockets.
Allows applications to access information about networks.